8 мощни лечители срещу лоша енергия от Фън Шуй . Какво трябва да имате в дома си!

Добрата атмосфера, усещането за мир, благоденствие и изобилие от положителна енергия са нещата, които всички искаме в нашия дом.Веведете следните осем предмета в дома си, за да ви защитават и лекуват от негативната енергия.

 Фън Шуй бамбук – растение, което носи щастие в дома.

  Бамбукът е растение, което ще ви донесе късмет и е известен при Фън Шуй като „лечител“ на лоша енергия, който символизира просперитетът в дома. Той се отглежда лесно и е толерантен към различни условия. Това растение е символ на добър късмет. Елегантното бамбуково дърво ще изглежда страхотно във вашата къща, апартамент  или офис.

 

Фън Шуй извор на здраве и благосъстояние

 Един красив фонтан или чешма, можете да сложите в двора си . Този фонтан, съчетава нежно звука на звънци и вода, носи мир и необходима енергия.

Свещ – мощен огнен елемент

 Смятате ли, че често горят свещи в дома ви? Надяваме се да е така! Колко красива свещника имате, за да поддържа този огнен елемент ? Предлагаме ви да си вземете  червен свещник . Червеният цвят ще запълни дома  с  голяма енергия , а самият  свещник символизира дълъг живот . 

Направи добра енергия с помощта на Фън Шуй картини

 Добър живопис от принципите на Фън Шуй , може значително да подобри енергията в помещението. Изберете снимката, в зависимост от това какъв вид енергия искате в това пространство.Например , един добър избор за спалнята ще бъдат нежни и чувствени образи, докато активните можете да сложите в офиса. Ако искате да подобрите любовния си живот, Фън Шуй има лек за вас. Романтичните изображения окачете на югозападната стена на спалнята си, за да засили любовта ви и любовта, която получавате.

 

Изгонете  негативните " духовете " , с помощта на вятърни камбани

Звънчетата са подходящи за жилището. Въпреки, че много хора смятат, че най-доброто място за тях е отвън, защото с помощта на вятъра , те стават извор на красиви звуци, по принципа на Фън Шуй те са най-добри да прогонят негативната енергия от дома.

 

Етерични масла за мир и благоденствие

 Ежедневната употреба на етерични масла в дома или офиса  е ключова препоръка на Фън Шуй . Можете да ги използвате за различни цели - за почистване , за релакс , за допълнителна енергия. В магазина можете да закупите комплект от свещи / свещници с етерични масла , които ще отговарят на вашите предпочитания. Поставете  свещник в банята , втората спалня, които ще  създават приятна атмосфера на мястото,  където можете да се отпуснете и да се излекува от лошо настроение .

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Статиите в Народна Аптека са с информативен характер. Не бива и не трябва да заместват консултациите с лекар.