Изчистване на човешкото тяло от паразити с натурални природни билки и средства

Защо е нужно?


Вие навярно си мислите че този проблем е далечен и вас не ви засяга. За съжаление не е така.
В днешно време много хора мигрират от една държава в друга, някои пътуват по работа, хиляди туристи всяка година посещават курорти в чужбина. В резултат на това, и на редица други фактори, инфекции, болести и паразити, които в миналото са се считали за изключително рядко срещани и то самов някои райони на света, днес се разпространяват в географки райони, за които са нетипични и  преди не са били там.

 

 

За последните 20 години, няколко независими екипа от учени провеждатмножество изследвания и установиха, че причината за многжество тежки болести ( включително рак) се явяват паразитите в човешкото тяло.

Съществуват над 40 вида паразити, които са се настанили в човешкото тяло.  И не само в червата, но също така и в черния дроб, белите дробове, половите органи, под кожата, и т.н. Тези „нежелани съседи“ смучат сокове и телесни течности и причиняват отравяне на кръвта. В резултат на това, в човека се появява болест, която трудно се поддава на лечение: главоболие, хронични болки в гърлото или ангини, бронхити, сърдечни заболявания, заболявания на черния дроб, бъбречни заболявания, и т.н.

 

 

Влиянието на паразитите върху човешкото тялото, привидно е незабелязано, но то е толкова опустошително, че може да в крайна сметка да доведе сериозни последствия и до развитието на най-страшните болести.
Много от методите за откриване на паразити вече не са актуални, в резултат на което,  анализите и тестовете  дават неверни резултати. Най-новите начини за откриване  на паразити изискват скъпо оборудване и авангардни продукти и все още не са масово достъпни за повечето от  клиниките и болниците.

Разбира се, не всички хора имат паразити в себе си. Например, в червата на вегетарианци, на практика почти не се откриват паразити. В крайна сметка, най-добрата „храна“ за паразитите е шлака, особено, произтичащата от месо и тежки и трудни за смилане храни. Когато тялото е чисто от плаки, паразитите трудно се размножават и оцеляват и много рядко успяват да опаразитят такъв организъм.

 

Можем да направим аналог и сравнение с жилище. Ако къщата рядко се почиства, в ъглите има прах, паяжини, на масата мръсни чинии и боклуци които стоят в кофата с дни,  се създават условия за масово размножаване на  мухи, хлебарки, мравки, мишки и други. И ако жилището се поддържа в  перфектна чистота, без прахоляк, боклуци и пр, няма условия за заселване на хлебарки, мухи и пр.

Процедурата по периодично прочистване на организма от паразити е позната още от древността, но в днешно време е позабравена. Съществува природно средство и начин, за поддържане на тялото, чисто от паразити. 

Прочистването от паразити с помощта на сладък пелин е най-ефикасният познат до момента метод. Пелинът е ефикасен срещу най-много паразити , включително бактерии, вируси, микроби и гъбички. Най-чудотворни свойства се предписват на Сладкия пелин (Artemisia annua), той е и единственият пелин, който не е забранен в Европейския съюз и останалите развити страни и не се смята за отровен и опасен.  

Поради огромният интерес и впечатляващи резултати, Сладкият пелин вече се предлага на пазара и във вид на капсули. Това улеснява приема му. 

 

 

Заради множество запитвания от нашите читатели, предоставяме и линк към български производител на Сладък пелин, който се отглежда в био условия и е напълно натурален. Сладък пелин >>> ТУК

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Статиите в Народна Аптека са с информативен характер. Не бива и не трябва да заместват консултациите с лекар.