Фън Шуй : 5 места в дома, където водата е забранена

Водата е елемент с неправилна форма. Силно активиран, този елемент носи нерешителност, а при липса на вода - финансови проблеми . Ако искате просперитет в къщата , имайте предвид следните съвети ...

Водата в съответствие с принципите на Фън Шуй , може да донесе огромно щастие и просперитет , но вие трябва да следват основните правила за тяхното използване .

За да активирате енергията на водата е нужно нещо, което символизира този елемент . Това може да бъде самата вода или картина, на която е изрисуван воден източник . Допълнително подкрепление на  водната енергия, може да бъде метален елемент .

 

В допълнение трябва да се спазват забраните, посочени по-долу .Уверете се , че вашата вода е винаги свежа и чиста .

 Това са петте места, на които не поставяйте водни  предмети , вази или аквариуми с вода :

 

Вода от дясната страна на входната врата

 Такова разположение на всяко количество вода би означавало, засягане на семейството ви , ако сте семейни или много лоша репутация , ако не са встъпили в брак . За женените мъже, носи много възможности за изневяра , които  ще са  под влиянието на неблагоприятни  енергии. Рано или късно те ще вземат превес , без значение, колко лоялен и честен е по природа .

Ако е възможно , направете  водопад или фонтан от лявата страна на входната врата , което е особено удобно . Водата трябва винаги да тече към къщата , а не от нея  и нека бъде по-далеч, на не по-малко на няколко метра от входната врата .

 

Вода в спалнята

 Водата се използва във Фън Шуй още като Ин . Спалнята винаги трябва да бъде малко по-малко Ин . Следователно , водата в спалнята става Ин и действа неблагоприятно . Вреди  за здравето , както и на хармоничните семейни отношения . Не е желателно, дори  картина с мотив водата в спалнята , да не говорим за неподвижна вода . Експерти твърдят , че една чаша вода на нощното шкафче не е фатално.

 

Вода зад гърба

 Това се отнася за аквариуми , вътрешни фонтани и снимки с мотив на вода , които са разположени зад гърба , докато си седите или работите . Не важи за вази .

Също важи предупреждението за поток или река , която минава зад вашия дом , както и езерце или фонтан зад къщата . Това носи лош късмет в бизнеса и проблеми в личния живот, от човек от когото най-малко очаквате . Неочакван проблем ще скочи върху вас , ако не сте сигурни , че винаги държите под контрил този мощен елемент.

Разбира се, ако има река, езеро или рекичка зад къщата - това е невъзможно да се промени и затова има експерти по Фън Шуй, които ще ви дадат алтернатива. 

 {module 223}

Неблагоприятна  вода

 Това е водата , която е в стагнация , мирише или в нея има нещо гнило . Това може да бъде един аквариум , които не е почистен навреме , вазата , при която е необходима смяната на водата.Това може да бъде просто чаша вода , която сте забравили  на  необичайно място и тя събира прах в продължение на дни и привлича болести и нещастия .

 

Вода под стълбите

 Това е друго място, където не искате да имате нищо воднисто , особено ако имате деца . Вази с цветя , аквариуми , вътрешни фонтани, които  може да изглеждат  на пръв поглед като идеалната украса за празното пространство под стълбите , но имайте предвид , че качването по  стълбите е символична стъпка над този ценен фън шуй символ (на богатство и просперитет)  и по този начин се приема като унижение за символа.

Тъй като пространството под стълбите има пряко влияние върху щастието на децата и бъдещите поколения , дали живеят с вас или са израснали и се изнесли , създаване на водата на това място, им носи голяма финансова щета .

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Статиите в Народна Аптека са с информативен характер. Не бива и не трябва да заместват консултациите с лекар.