Д-р Захариев разказва за най-чудотворната билка, която е в състояние на пребори дори РАК!

Поканили сме, Д-р К.Захариев, който е един от медиците, които не отхвърлят народната медицина и вярват в чудотворните им свойства. Така ли е, Д-р Захариев?

- Здравейте на вас и вашите читатели. Аз лично се радвам, че ме поканихте да разговаряме по тази тема, първо защото е много интересна и полезна и второ, защото съм читател на вашия сайт, който ежедневно публикува много образователни статии. На въпроса дали вярвам на билките ще ви кажа така - едва ли има колега, който не е прибягвал до тях, когато химичните лекарства се окажат неефективни. Аз действам в обратен ред - първо давам възможност на Майката природа да свърши работата си и ако е много наложащо , прибягвам до традиционната медицина. 

От повече от година в медиите в България не спира да се говори за Сладкия пелин ( Artemisia Annua). Всеки ден излизат материали за това, колко полезен е той и се твърди дори, че лекува РАК ? До колко можем да се доверим на тези твърдения, въпреки, че цитират световни медицински списания и какво е Вашето становище по случая? 

- За България това, може да е нова тема, но в световен мащаб за Сладкия пелин се говори от повече от 20 години. Хиляди учени от целия свят главно Китай, Япония, САЩ и Франция ежедневно изследват тази билка. Китайците дори имат Нобелова награда по този случай. Една от водещите фармацевтични компании във Франция вече разработва и лекарство за РАК, използвайки именно Сладък пелин. Аз повече от 15 години не живея тук и съм малко шокиран, че все още в България новините достигат с 20 годишно закъснение. 

Стотиците изследвания на колегите показват, че Сладкият пелин наистина е ефективен дори срещу РАК. Аз няма какво да вярвам, аз го знам, защото съм разговарял с хора, които са участвали в изследванията. Но нещата не са толкова прости, когато се говори за човешки организъм , определящите фактори са много. Когато са се правили опити с доброволци  онкоболни се е отчитала различна ефективност. При едни е настъпвало 60% подобрения за много кратък период, а при други същото подобрение за двойно по-дълго време. Искам да кажа, че  билката е ефективна срещу РАК, но от самия организъм зависи до колко ще има подобрение и в какъв период ще се случи  то.

Всичко това звучи много обнадеждаващо!

Когато си болен от болест, за която се твърди, че е "нелечима" , какво ти остава освен надеждата ? Човек трябва да вярва, че ще бъде в този процент, в който билката ще действа бързо и както се казва - да пробва всичко. 

Ако някой, който НЕ е болен от РАК , иска да пие Сладък пелин, това проблем ли ще е ?

Единственият проблем ще бъде е ако не знае какво пие. Не случайно използваме думата "Сладък" пелин , а не бял, горчив , черен , див и т.н. Те са над 150 вида пелин, ако не се лъжа. Приличат си на външен вид, но свойствата им са коренно различни. Да не говорим, че има и хора, които бъркат билката пелин с виното пелин, което е просто абсурдно мен, ако питате. Държа да уточня, че аз в интервюто говоря само и единствено за СЛАДЪК ПЕЛИН. Не бих си позволил да препоръчам останалите сортове нито на пациент, нито на мой близък, първо защото те са отровни и по тази причина дори ЗАБРАНЕНИ и второ, защото те почти не съдържат Артемизинин, а именно това е ценното в билката, което убива всички вредители на тялото ни. 

До колкото сме запознати, Сладък пелин не вирее в България, нали така ?

От части сте прави. Няма го в дивата природа както Белия пелин, но една малка българска фирма в Южна България преди няколко години внесе семена от Етиопия и доста успешно го гледа  в нашите географски ширини, при това в екологично чисти условия. Аз лично зареждам и себе си и приятелите си в чужбина от тях. Те си правят всичко ръчно, наистина е трудоемка работата им и реколтата им е малка, но качеството е 100%. Радвам се, че не продават продукцията във Франция на големите компании, въпреки, че предлаганата цена за тази билка от западните компании е убийствено висока, особено при това качество. 

Да разбираме ли, че в България се гледа Сладък пелин и можем да се доверим на качеството му?

Вие май не ме слушате. Казвам, че няма по-качествен от този Сладък пелин и съм горд от факта, че именно в нашата родина той се отглежда и продава.

На този етап висококачественият Сладък пелин се намира изключително трудно в световен мащаб , не само тук, защото въпросната френска фирма, за която споменах по-рано изкупува над 90% от суровината, за своето лекарство. Отпадъчният материал от билката се стрива и се продава на ниска цена не само тук, но и в цяла Европа, но на практика той е абсолютно безполезен ,а да не говорим за лечебните му свойства, които са нулеви. Хората трябва да разберат веднъж завинаги, че не могат да очакват високо качество за жълти стотинки и това, че си купил нещо евтино не означава, че не са те ограбили. 

Ще се радваме, ако споделите с нашите читатели за фирмата, която произвежда този качествен Сладък пелин, за да знаят от къде да си го закупят тези, които държат на качеството.

При билките или държиш на качеството или изобщо не ги пий. За всичко може човек да прави компромис, но не и за здравето си или здравето на близките си. Ако при отглеждането на билките се използват каквито и да е химични средства, тази билка няма да притежава и 10% от полезните си качества. Стана много модерно да се пият билки и започна да се бълва огромна продукция с наторени, напръскани и напудрени билки, по-вредни и от антибиотиците. Хората ги пият и като не им помогне и казват " Тия билки не действат". А дори не осъзнават защо при техните баби билките са били лечебни, а в днешно време ние получаваме алергии от тях. Само дето не е от тях, а от химикалите, с които са пропити. 

Малко се отплеснах от въпроса Ви. Ще отговоря и на него - фирмата е Булбиохерба , а сайтът на фирмата можете да видите >>>ТУК    и ако все още има от реколтата , мога да си закупят всички, които искат да пречистят тялото си или имат някакъв здравословен проблем. 

Какво означава " да пречистят тялото си" и " имат здравословен проблем" ? Освен за РАК , за какво още бихте препоръчали Сладкия пелин ?

Сладкият пелин е най-мощното противопаразитно средство , а вече за никой не е тайна, че огромен процент от заболяванията, може би над 90% дори, се дължат на паразитите, които си седят кротко в тялото ни в очакване да атакуват. Могат да причинят дребни неразположения  като : нервност, безсъние, безпокойство, хронична умора , но също така и по-страшни проблеми като : анемия, сексуална дисфункция, менструални проблеми, проблеми с дишането, алергии, кожни заболявания, гъбични инфекции, болки и скованост на ставите, панкреатит, жлъчно-каменни състояния и много други. 

Как се приема Сладкият пелин и колко време ?

Вижте сега, времето е относително и индивидуално при всеки, зависи за какво го пие. Ако е само профилактично и човекът е решил навреме да вземе мерки, 3 месеца са му напълно достатъчни да го пие. Всяка година може да си прави едно тримесечно пречистване и да е спокоен за здравето си. Друг е въпросът, ако има вече оплаквания , може да се наложи да направи и 2 или 3 курса, пак си зависи от метаболизма му, от това, колко бързо той ще започне да абсорбира билката и разбира се от заболяването, което е решил да лекува. Забележете, че използвам думата лекува! Да, билките наистина лекуват, а не само да подтискат симптомите. 

Колкото до това как се приема - във вид на чай е почти неефективна билката, както се казва - трябва да се яде. Да не говорим, че дори да успееш да я намериш в суров вид не знаеш какво всъщност купуваш. Капсулите на Булбиохерба са точната доза от 350мг , които се приемат веднъж на ден. Добре е приемът да бъде  по едно и също време. Ако сте започнали сутринта, вземайте си ги винаги сутрин. И нещо важно за билките като цяло - няма да стане така да пиете два дни и да спрете, после след седмица пак да се сетите да пиете. Така не се прави! Когато се прилага билколечение , то е продължително и постоянно. Решите ли да пиете Сладък пелин , пиете го плътно 3 месеца без прекъсване. Прекъсване се прави евентуално след първия курс, ако се наложи и втори. Тогава може да се направи почива от 30 дни. 

 

За финал какво искате да кажете на нашите читатели и може би да им пожелаете нещо?

Искам да кажа, че никой не е длъжен да се грижи за здравето ви, ако вие самите не го правите. Не позволявайте да бъдете немърливи към себе си и редовно си правете пречистване. Човек си дава сметка за това колко е важно да бъде здрав, чак като започне да обикаля по болниците и да дава грешни пари с надеждата да бъде излекуван. Защо трябва да стигаме до там?! Вярвайте в чудото на качествените билки и не спирайте да ги използвате, защото те са ключът към един живот без болести. 

Нека бъдем здрави, за  да можем пълноценно да се радваме на живота.

 

 

Поради огромния интерес на нашите читатели, публикуваме и сайта, от който можете да си поръчате/закупите СЛАДЪК ПЕЛИН .

Този, който лично Д-р Захариев препоръчва и с името си гарантира за качеството му . ВИЖ ТУК  >>> СЛАДЪК ПЕЛИН 

 

 

4 comments

 • Станка Василева
  Станка Василева Tuesday, 03 January 2017 13:10 Comment Link

  ПРЕПОРЪЧВАМ И АЗ ТОЗИ СЛАДЪК ПЕЛИН! НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙТЕ НАПИСАНОТО ХОРА, НЯМАТЕ ИДЕЯ КАКЪВ ИЗЦЕЛИТЕЛ Е ТОВА ЧУДО!

 • azzzz
  azzzz Tuesday, 03 January 2017 12:25 Comment Link

  Наистина е много ефективен

 • T.T.T.
  T.T.T. Tuesday, 03 January 2017 11:29 Comment Link

  Znam, che se pie samo 3 meseca, ama az si go piq veche 7 meseca bez da spra i mi e super. Nqma da go spiram. Vse pak si e bilka i lekarq mi kaza, che nishto nqma da mi stane

 • Надежда Стойкова
  Надежда Стойкова Tuesday, 03 January 2017 10:57 Comment Link

  Най-добрият сладък пелин!!!!!! Пила съм и китайски и американски, ама от нашия си пелин се чувствам с 10 години по-млада!!! Благодаря ви че ви има!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Статиите в Народна Аптека са с информативен характер. Не бива и не трябва да заместват консултациите с лекар.