Женското здраве - билка помагаща при кисти, миоми, сърбежи, гъбички.

По данни и информация за здравето на жените в Европейския съюз заболяванията на женската полова система водят до сериозно влошаване на качеството на живот, като в редица случаи застрашават и репродуктивните възможности.


Причини за репродуктивни проблеми вследствие на патология най-често са: възпалителни процеси и инфекции, ендометриоза, аномалии на яйчниците, хормонален дисбаланс при поликистозни яйчници и др. Отлагането на бременността на все по-късен етап е сред причините за скока в заболяванията от миоми и кисти на яйчниците.

Много жени търсят помощ поради възпалителни заболявания на влагалището или шийката на матката, които могат да доведат до безплодие или извънматочна бременност. А под влияние на неблагоприятни фактори от околната среда, стрес и заболявания все по-често се наблюдава преждевременно навлизане в пременопауза и менопауза, които могат да отключат сърдечносъдови заболявания, остеопороза, рак на гърдата и др.

Лекари с дългогодишна практика с природни методи, хомеопатия, китайска медицина, ирисова диагностика, аюрведа, Шуслерова терапия и др.  твърдят, че Сладкият пелин е мощно средство в борбата с женските болести и препоръчват капсулите Сладък пелин от Булбиохерба както за профилактика, така и за основно средство със справянето на проблема. 

При следните симптоми, смело посегнете към билката:

  • гъбички
  • миоми
  • кисти
  • възпаления
  • образувания по гениталиите 
  • хламидии
  • инфекции
  • сърбежи

Статистиката показва, че гъбичките изчезват до 3 седмици след употребата на Сладък пелин при 76% от изследваните. Повлияването при миоми и кисти изисква по-дълъг период , около 2-3 месеца, но ефикасността му според данните е при 89% от пациентите. 

 

ПРОГРАМА ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА ТЯЛОТО

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Статиите в Народна Аптека са с информативен характер. Не бива и не трябва да заместват консултациите с лекар.