До 3 кг отрови и шлаки в тялото от преяждане. Как да решим проблема?

Преяждането е заболяване, което засяга не само физическо здраве, но и причинява много стрес на умствено и емоционално ниво. Някои хора са склонни да ядат, просто защото се чувстват отегчен или защото нямат какво да правят.


Няма човек, който да не е запознат с щетите, които нанася наднорменото тегло в следствие на лошото хранене – високо кръвно налягане, съдови инциденти ( инсулт, инфаркт) , диабет, артрит, костни и бъбречни заболявания, сънна апнея ( временно спиране на дишането по време на сън).

Ние обаче в този материал искаме да ви запознаем с други вреди от преяждането – трупането на токсини, отрови и шлаки в организма.

Как функционира организмът при приемането на нормално количество храна?

Червата усвояват полезните вещества, а излишното се отделя и се изхвърля навън от организма. Целият храносмилателен процес отнема около 24 часа.

Какво се случва с организма, когато приемаме по-голямо количество  или се храним с нездравословна храна?

Когато приемаме голямо количество храна или  нездравословната храна като високо преработената или тази с ниско съдържание на витамини и ензими може значително да забави храносмилането. В тези случаи  тялото се нуждае от 3 пъти повече време, за да преработи приетото количество храна. Това води до сериозни последици за здравето, тъй като токсините, отровите и шлаката се натрупват в целия организъм, което пък от своя страна могат да предизвикат токсично претоварване, а нерядко и рак на дебелото черво.


В тялото на възрастния човек се натрупва огромно количество (понякога и до 2-3 кг) токсини, шлака и соли.


Имунната система веднага отслабва и реакциите не закъсняват – по тялото започват да излизат непознати и изненадващи кожни обриви. Често срещани са смущения в пикочните пътища. При дамите може да се наблюдава вагинална инфекция. Промени в настроението се твърде вероятни. Сред тях са бърза умора, лоша памет, безпокойство и дори депресия. Обща отпадналост на организма – ставни, мускулни и стомашни болки, лошо храносмилане, газове, диария, подуване на корема, запек.

Как да изчистим токсините, отровите и шлаките от тялото си?

Нашият организъм е съвършена саморегулираща се система и всички продукти от обмяната сами си излизат навън чрез червата, черния дроб, бъбреците, потните жлези. Е, на това може да се разчита, ако човек е напълно здрав. А и околната среда, и съвременния начин на живот неизбежно увеличават натоварването на естествените филтри в нашия организъм. Затова не по-малко уважавани медици смятат, че нашите отделителни органи имат нужда от малко помощ.

Привържениците на прочистването са убедени, че вътре в нас постоянно се образуват отпадъци, с които организмът не е способен да се справи. Нужни са клизми, промивки на червата, диети, прием на слабителни и диуретици.

Какво казват медиците?

Преди всичко никакви екстремни гладувания. Само абсолютно здрави хора могат да предприемат гладуване под строгия контрол на специалист. Но на тях за какво им е да се прочистват.

Д-р Хенри Лай

Все повече лекари препоръчват на пациентите си метода за пречистване чрез Сладък пелин. Освен, че е ефекасен, той е и абсолютно безопасен за тях, споделят докторите.

След откритието на д-р Хенри Лий за лечението на малария и рак със Сладък пелин, за което той получи и Нобелова награда, лекарите не гледат скиптично към фитотерапията с тази чудотворна билка. Напротив! Тя става все по-неизменна част като съвпътстващо лечение на много коварни болести, които до скоро са се считали за нелечими.

„Висококачественият Сладък пелин е най-ефекасния начин за изчистването на тялото и организма от всички вредни за него отпадъци ,токсини и отрови.“ – убедени са стотици хора, които са го пробвали.


„Бях чела много за Сладкия пелин, но винаги гледах скептично на него. Когато разбрах, че се отглежда вече и в България, реших да пробвам. Знаех, че дори да няма ефект, ще съм сигурна, че пия истински Сладък пелин и че ще бъде екологично чист, което е особено важно при билките. Вече  от година препоръчвам на моите пациенти да приемат български Сладък пелин. Обеснявам им ползите от него, защото лично съм го прилагала при мен и семейството ми и смело мога да заявя, че той е високо ефективен. Препоръчвам също така, да не се доверяват на вносни продукти с подобен етикет, защото съм наясно със съдържанието. В над 90% от случаите до България стига само отпадъчната част, за да могат да предложат приемлива цена за българина. Ако искате силни резултати, не правете компромиси с ниско качество.“ – Д-р Атанасова


Няма да повярвате, колко добре ще се почувствате, когато всички тези отрови са извън вашето тяло.Като нов човек!

Научи повече >> ТУК 

Поръчай тук >>> ПОРЪЧКА

 

Или на телефон : 0886 15 36 36  ( от 9:00- 18:00 ч. от понеделник до петък)

 

Поръчка за чужбина >>> ТУК 

 

Наши партньори са Верига аптеки Фрамар. Можете да намерите и капсулите Сладък пелин в обектите им в градовете : Стара Загора, Пловдив, Свиленград, Гълъбово, Сливен, Павел баня , Габрово и Бургас. 

Цена:

1 опаковка за 3 месеца = 68лв  ( по-малко от 23лв на месец)

2 опаковки за 6 месеца = 130лв ( 2 х 65лв)  ( по-малко от 22лв на месец)

3 опаковки за 9 месеца = 174лв ( 3 х 58лв)  ( по-малко от 20лв на месец)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Статиите в Народна Аптека са с информативен характер. Не бива и не трябва да заместват консултациите с лекар.